Klassificering af keramisk kondensator

Nyheder

Klassificering af keramisk kondensator

Keramiske kondensatorer kan klassificeres på forskellige måder, herunder efter dielektrisk materiale, temperaturkoefficient og konstruktionsmetode. Her er nogle almindelige måder at klassificere keramiske kondensatorer på:
 
1. Dielektrisk materiale - Keramiske kondensatorer kan fremstilles med forskellige typer keramiske materialer, såsom:
 
  - Klasse 1 keramik: Disse inkluderer C0G, NP0 og UHF keramik, som har en høj dielektrisk konstant og er meget stabil over et bredt temperaturområde. De bruges typisk i højfrekvente applikationer.
 
  - Klasse 2-keramik: Disse omfatter X7R-, Y5V- og Z5U-keramik, som har en lavere dielektricitetskonstant og en højere kapacitanstemperaturkoefficient. De bruges typisk i lavfrekvente applikationer.
 
2. Temperaturkoefficient - Keramiske kondensatorer kan klassificeres efter deres temperaturkoefficient for kapacitans (TCC). TCC måler, hvordan kondensatorens kapacitans ændres med temperaturen. De mest almindelige TCC-klassificeringer er:
 
  - Klasse 1 keramik har en TCC på 0 ± 30 ppm/°C.
  - Klasse 2 keramik har en TCC på ±15% til ±22% over et specifikt temperaturområde.
 
3. Konstruktion - Keramiske kondensatorer kan klassificeres efter deres konstruktionsmetode, såsom:
 
  - Flerlags keramiske kondensatorer (MLCC'er): Disse er lavet ved at stable skiftende lag af keramisk materiale og metalelektroder. De er den mest almindelige type keramiske kondensatorer og har en høj kapacitansdensitet.
 
  - Enkeltlags keramiske kondensatorer: Disse er fremstillet ved at belægge en keramisk skive med metalelektroder. De har en lavere kapacitanstæthed end MLCC'er, men har en lavere induktans.
 
  - Gennemføringskondensatorer: Disse er designet til at give EMI-filtrering og bruges typisk i strømforsyningsapplikationer.
 
Generelt er klassificeringen af ​​keramiske kondensatorer vigtig at forstå, fordi forskellige typer kondensatorer har forskellige applikationer og ydeevnekarakteristika.

forrige:O Næste:R

Kategorier

Nyheder

KONTAKT OS

Kontakt: Salgsafdeling

Telefon: + 86 13689553728

Tel: <i data-num="+86-88888888">+88 8888 8888</i>

E-mail: [e-mail beskyttet]

Tilføj: 9B2, TianXiang-bygningen, Tianan Cyber ​​Park, Futian, Shenzhen, PR C